GODE GRUNDE TIL AT

SAMARBEJDE MED OS:

Skræddersyet løsning efter behov

Hurtige leveringstider

Solidt netværk af underleverandører

Nyt butiksinventar til din butik

Har din butik brug for nyt inventar? Hos Dansk Butiksinventar har vi helt sikkert den bedste løsning til netop din butik!

En butiks visuelle udtryk er altafgørende for kundernes helhedsoplevelse. Samtidig er det også essentielt for en butik at have praktiske og smarte løsninger til at opbevare alle typer af varer. Med vores store udvalg af nyt butiksinventar i høj kvalitet kan du være sikker på, at din butik fremstår professionelt. Uanset om du skal åbne en ny butik, eller om din butik blot trænger til en ny indretning, står vi altid klar til at rådgive dig.

Den rette butiksindretning til det rette indtryk

Butiksindretning betyder meget for kundernes samlede indtryk af butikken – både under og efter de handler der. Det er derfor vigtigt, at butikken sender et godt signal til kunden ved at præsentere sit varesortiment på den bedst mulige måde. Når en butik skal indrettes, er det vigtigt at overveje, hvilke indtryk kunderne skal efterlades med. Kunderne skal helst have en god oplevelse fra de træder ind i butikken til de forlader den. Så er der nemlig større sandsynlighed for, at kunderne vender tilbage. Indretningen af en butik skal derfor overvejes nøje, ligesom det også skal overvejes, hvilket inventar der passer bedst til butikken.DISKE

FRUGT & GRØNT

OPHÆNGSSYSTEMER

SALGS

STATIVER

STANDARD INVENTAR

VIN INVENTAR

DISKE

FRUGT & GRØNT

OPHÆNGSSYSTEMER

SALGS

STATIVER

STANDARD INVENTAR

VIN INVENTAR