Showing 1–12 of 40 results

Nyt butiksinventar til din butik

Har din butik brug for nyt inventar? Hos Dansk Butiksinventar har vi helt sikkert den bedste løsning til netop din butik!

En butiks visuelle udtryk er altafgørende for kundernes helhedsoplevelse. Samtidig er det også essentielt for en butik at have praktiske og smarte løsninger til at opbevare alle typer af varer. Med vores store udvalg af nyt butiksinventar i høj kvalitet kan du være sikker på, at din butik fremstår professionelt. Uanset om du skal åbne en ny butik, eller om din butik blot trænger til en ny indretning, står vi altid klar til at rådgive dig.

Den rette butiksindretning til det rette indtryk

Butiksindretning betyder meget for kundernes samlede indtryk af butikken – både under og efter de handler der. Det er derfor vigtigt, at butikken sender et godt signal til kunden ved at præsentere sit varesortiment på den bedst mulige måde. Når en butik skal indrettes, er det vigtigt at overveje, hvilke indtryk kunderne skal efterlades med. Kunderne skal helst have en god oplevelse fra de træder ind i butikken til de forlader den. Så er der nemlig større sandsynlighed for, at kunderne vender tilbage. Indretningen af en butik skal derfor overvejes nøje, ligesom det også skal overvejes, hvilket inventar der passer bedst til butikken.


 

Butiksinventar til alle formål

Hos Dansk Butiksinventar har vi butiksinventar til alle typer butikker. Hvad enten det gælder diske, hylder, salgsstativer, vægreoler eller nogle af vores andre produkter, så har vi altid noget, der passer til netop jeres behov. 

Vi tilbyder ikke kun standardinventar til vores kunder. Har du brug for inventar til mere specifikke områder, kan vi også løse dette. Vi har et bredt udvalg af inventar til bl.a. frugt og grønt afdelinger, stativer til blomster, bladholdere, hylder til bagerafdelingen m.m.
 

Skræddersyet butiksinventar

Vi er klar over, at ikke alle butikker er ens. Derfor står vi altid klar til at tilpasse løsningerne, så de passer allerbedst til netop din butik. Ligeledes er det heller ikke alle varer, der egner sig bedst til den samme type inventar, hvorfor vi tilbyder et bredt udvalg af butiksinventar, som kan præsentere de enkelte varer bedst muligt. Nogle varer egner sig bedst til at blive præsenteret i et glasskab, mens andre står bedst i et flytbart stativ.
Hos Dansk Butiks-Inventar er vi eksperter på området og har mere end 40 års erfaring. Vi bestræber os altid efter at levere de bedste løsninger til vores kunder. Tøv derfor ikke med at kontakte os på: Tlf.: 74 54 33 11 eller mail: inventar@dbi-vojens.dk