Showing 1–12 of 13 results

Brugt butiksinventar

Hos Dansk Butiksinventar forhandler vi brugt inventar til butik. Så står din butik og mangler en god løsning, hvor produkterne både præsenteres på en måde, der skaber et godt indtryk for kunden og samtidig er praktisk og funktionelt, så er du kommet til det rigtige sted!

Med vores udvalg af brugt inventar og demomodeller kan du være sikker på, at dine varer fremstår knivskarpt. Vi har alt fra brugte diske til butik, frugtvogne, kundekurve, stativer og meget mere til mange afdelinger. 

Brugt & Demo

Garderobeboks

Brugt & Demo

Markeds Parasol

Brugt & Demo

Solgt

Brugt & Demo

Udsolgt

Brugt & Demo

Udsolgt

Brugt & Demo

Udsolgt

Brugt & Demo

Udstillingsbord


Brugt inventar til butik til god pris

Kundernes samlede indtryk af en butik afhænger meget af det visuelle indtryk, de oplever mens de handler der. Det er derfor vigtigt, at ens varesortiment præsenteres så det efterlader kunderne med en fornemmelse af, at de handler i en flot og professionel butik. Et velovervejet valg af butiksinventar har stor betydning for, at kunderne kommer igen.  Hos Dansk Butiksinventar fremstår vores brugte butiksinventar altid i god kvalitet. Du skal derfor ikke bekymre dig om inventarets stand, da denne stadig er helt i top. Uanset om du er på udkig efter specifikt butiksinventar til en bager- eller frugtafdeling, eller om det er basalt inventar, som f.eks. stabelborde og hylder, din butik mangler, så har vi løsningen til en god pris. 

Demomodeller 

Vi har et stort udvalg af demomodeller, som alle fremstår i god stand, da de kun har fungeret som udstillingsmodeller i butik. Så har din eller jeres butik brug for en solid og holdbar løsning til en rigtig god pris, så er dette et oplagt valg. Med vores udvalg af butiksinventar er du sikker på at få en løsning, der holder i mange år. Indretningen af en butik og valget af butiksinventar handler om at præsentere varesortiment på den bedst mulige måde. Først og fremmest handler det om at skabe en god oplevelse for kunderne så de efterlades med et godt indtryk, men dernæst er det også vigtigt at have funktionelle og praktiske løsninger, der passer perfekt til den enkelte butik. 

Brugt inventar til butik til alle formål

Hos Dansk Butiksinventar har vi arbejdet med professionelle inventarløsninger i over 40 år. Vi har derfor meget erfaring og har arbejdet med mange forskellige butikstyper med forskellige behov til sit butiksinventar.  Vi kan helt sikkert også finde den perfekte løsning til din butik! Vi tilbyder meget forskelligt inventar, så vi kan matche vores kunders behov; alt fra kundekurve til forskellige reoler, hylder og diske. Vi har med andre ord helt sikkert den rigtige løsning til netop din butik! Vores udvalg af brugt butiksinventar og demomodeller kan variere i mængde og udvalg, netop fordi der er tale om (brugte) demomodeller. Ligeledes sælges vores brugte og demo-inventar efter “først til mølle”-princippet.